Steder jeg vil reise til


USA! New York, California, Florida, Chicago, Hawaii.. Jeg skulle gjerne reise rundt i hele USA. Var i Florida en gang da jeg var ni år gammel, men skulle så gjerne reist igjen for å få oppleve stedet mye mer: strendene i Miami og Los Angeles, Disney World i Orlando, Golden Gate i San Francisco, "bønna" i Chicago, oppleve den Amerikanske kulturen, så mye mer og ikke minst shoppingen! Første stopp hit er vel en jentetur med mamma til New York, men jeg ser også frem til flere reiser hit den gang jeg får tid og råd, hehe.


Australia! Er det et sted jeg alltid har hatt lyst til å dra til, så er det Australia. Etter hva jeg har sett av bilder og sett på tv, og av det jeg har hørt - høres Australia bare helt perfekt ut. Australske aksenter, sol og bading på stappfulle Bondi Beach, dykking i Great Barrier Reef, besøke opera huset i Sydney ++. Reisen er visst nok utrolig lang, men man skal nok ikke se bort i fra at jeg drar hit engang.


Thailand! Her var jeg i Khao Lak juleferien 2012 til 2013, og det var helt fantastisk. Jeg har utrolig lyst til å reise tilbake til samme hotell jeg var på, jeg kunne ikke spurt om noe bedre. Hotellet var kjempe flott og stranden var flere kilometer lang, med billige strandrestauranter med fantastisk mat og massasje boder over alt. Vil gjerne også få opplevd mer av Thailand en gang, gjerne storbyen Bangkok og flere strender og skjulte skatter. 

Maldivene! Det er vel ingen overaskelse at jeg ønsker å dra hit. Jeg er egentlig en jente som er utrolig glad i storbyer og shopping, som New York og London, men jeg sier heller aldri nei takk til en lang og god ferie på solfylte strender med krystallklart vann. Maldivene ser så utrolig fint ut på bilder, og jeg kan tenke meg at det er super fint der også. Hit er det sted jeg gjerne kunne tenkt meg å dra en gang i en litt mer voksen alder, med venninner eller en kjæreste.


Hellas! Hellas er et sted jeg har vært flere ganger før, men jeg blir aldri lei. Hellas, Kypros, Kreta og alt det der. Neste år skal jeg jo på ferie med jentene fra bussen min, og da er det nok Hellas vi drar til. Kan tenke meg at dette er den perfekte venninneferie, med sol og strand og fester. Gleder meg!

Er jo mange, mange flere steder jeg ønsker å dra til, blant annet Bahamas og Frankrike, men dette er for øyeblikket de jeg tenkte mest på. Hvor vil du reise?:)

8 kommentarer Skjul

Mina

21.05.2015 kl.13:29

Åh ser så bra ut, jeg vil til alle stedene!!!!
Charlotte W. Johansen

21.05.2015 kl.20:52

Mina: Ja, det ser utrolig bra ut! Skulle gjerne dratt over alt :)
Heidi

21.05.2015 kl.23:35

Herlig ferie inspirasjon :) Gleder meg til sommer og mer sol :)
Louise Bellingmo

22.05.2015 kl.07:59

Det så deilig ut ! :) Maldivene er et sted jeg gjerne vil besøke, har vudert å ta bryllups reisen dit :) God helg!
Charlotte W. Johansen

22.05.2015 kl.13:28

Heidi: Det gleder jeg meg også til! Blir deilig med ferie snart :)
Charlotte W. Johansen

22.05.2015 kl.13:29

Louise Bellingmo: Så utrolig koslig:) Det hadde nok blitt en kjempe fin bryllupsreise, god helg!
Siri

23.05.2015 kl.23:44

Utrolig inspirerende innlegg. Jeg har lyst til å reise til alle stedene du har nevnt over, er så reiseglad ååh!

I sommer skal jeg iallefall til California, så det er jo en fin start :)
Charlotte W. Johansen

24.05.2015 kl.00:53

Siri: Takk, skulle gjerne reist verden rundt, jeg! Å, så utrolig gøy! Du får kose deg masse :)

Skriv en ny kommentar

hits