Litt nytt

Hadde matteeksamen i dag, noe jeg er veldig glad for å være ferdig med. Matte er så absolutt ikke mitt sterkeste fag, så digg å være ferdig. Var veldig sliten da jeg kom hjem, og det endte med at jeg sovnet et par timer på sofaen. Når mamma kom hjem så dro jeg med henne for å øvelseskjøre litt, og så tok vi oss en tur på CC for å handle litt. Syntes personlig nettshopping er så mye bedre, da utvalget er større, og prisene noen ganger litt billigere. Men jeg fikk med meg hjem to bikinier, en chille/strand shorts og noen ansikts masker og én krem. Begge bikiniene er fra hm, produktene er fra The Body Shop og shortsen er fra bikbok. Har du hatt eksamen i dag?

Inspo of the day

Dagen i dag har jeg egentlig bare brukt på å slappe av, male rommet og nettshoppet litt. Jeg er etter flere uker fortsatt syk med halsbetennelse og forkjølelse, så tenkte jeg skulle bruke den tiden jeg har på å bli frisk. På tirsdag har jeg matte eksamen i praktisk matematikk, så tenkte å bruke kvelden på å øve litt i stedenfor å dra ut og utsette meg for å bli mer syk. Til uken skal jeg prøve på å være flinkere til å ta med meg kameraet når jeg drar steder så jeg får mer enn bare tumblr og weheartit bilder her. :) Hva syntes du om bildene, og hva har du gjort i dag?

Nelly Wants

Grå singlett her, blå singlett her, gul singlett her, rosa beats her, grå sports bh her, nike sko her, rosa genser her, grå jakke her raybans her, klokke her, tatoveringer her, deksel iphone 5 her, fake earcuff her Svart topp her, hvit singlett her,grå topp her, mønstret topp her, svart blondetopp her, blå tskjorte her, hvit skuldertopp her Rødt sett her, hvit bh her, calvin klein sett her Maxkjole her, svart peplum her, paljett kjoler her, hvit kjole her Svarte boots her, beige hæler her, svarte hæler her Dette er bare noe av det jeg ønsker meg fra nelly.com, de har så utrolig mye fint der. Er det noe du ønsker deg fra nelly?

Steder jeg vil reise til

USA! New York, California, Florida, Chicago, Hawaii.. Jeg skulle gjerne reise rundt i hele USA. Var i Florida en gang da jeg var ni år gammel, men skulle så gjerne reist igjen for å få oppleve stedet mye mer: strendene i Miami og Los Angeles, Disney World i Orlando, Golden Gate i San Francisco, "bønna" i Chicago, oppleve den Amerikanske kulturen, så mye mer og ikke minst shoppingen! Første stopp hit er vel en jentetur med mamma til New York, men jeg ser også frem til flere reiser hit den gang jeg får tid og råd, hehe. Australia!Er det et sted jeg alltid har hatt lyst til å dra til, så er det Australia. Etter hva jeg har sett av bilder og sett på tv, og av det jeg har hørt - høres Australia bare helt perfekt ut. Australske aksenter, sol og bading på stappfulle Bondi Beach, dykking i Great Barrier Reef, besøke opera huset i Sydney ++. Reisen er visst nok utrolig lang, men man skal nok ikke se bort i fra at jeg drar hit engang. Thailand!Her var jeg i Khao Lak juleferien 2012 til 2013...

Lenge siden sist

Nå begynner det å bli en veldig lang stund siden jeg blogget sist. Det er litt synd, i og med at jeg syntes blogging er gøy når jeg får tid til å sette meg ned å skrive og tatt bilder og redigert dem. Men nå har det vært slik at jeg ikke har hatt tid, på en veldig, veldig lang stund. Nå derimot har jeg bare én eksamen igjen, og så er det bare noen uker igjen med skole. Den siste tiden har jeg trent mye, vært med venner, jobbet med skole, fått to nye kusiner, jeg har operert mandlene og feiret en super 17 mai med bussen. Gleder meg til jeg får startet ordentlig med bloggingen igjen. :) Hva har du gjort i det siste?
hits